Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Πλήρης κατάρρευση του «επιτελικού κράτους» στην Θεσσαλία!

Δεν έχουν στείλει ούτε ράντζα στις σκηνές!

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του open για την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλία και για την οποία κανένας δεν μπορεί να είναι περήφανος.

Πάρα λοιπόν τις διθυραμβικές ανακοινώσεις για την δήθεν «άμεση επέμβαση» του κράτους, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, για το οποίο μάλιστα υπήρχε υλικό με την κάμερα του σταθμού και καταγγελίες των κατοίκων, δεν υπάρχουν ούτε ράντζα στην σκηνές. Ενδεικτική ήταν οι περιπτώσεις κίνηση η οποία θα φιλοξενήσει 20 άτομα και διαθέτει μόλις τρία ράντζα! Ράντζα που τα διέθεσαν σε τρία από τα έξι παιδιά, ενώ όλοι υπόλοιποι θα κοιμηθούν στο πάτωμα. Στο χώμα δηλαδή.

Σοβαρές οι καταγγελίες των κατοίκων στην κάμερα του Open

Εξίσου σοβαρή είναι η καταγγελία ότι υπάρχουν και χωριά στα οποία δεν έχουν σταλεί καν σκηνές και οι κάτοικοι κοιμούνται στην ύπαιθρο.

Κάτοικοι από τα γύρω χωριά κατήγγειλαν ότι εκεί δεν έχουν πάει καν σκηνές.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Άκης Τσελέντης δήλωσε εξοργισμένος: «Εδώ χτίζουμε ολόκληρα χωριά για τους μετανάστες (νόμιμους και παράνομους η λάθρο/.. Το διευκρινίζω επειδή κάποιοι μου επιτέθηκαν για τον ορισμό αν δεν είναι έτσι να πουν στον Μπαμπινιώτη να αλλάξει το συντακτικό φυσικα κανείς δε λέει οτι όλοι δεν είναι άνθρωποι θα περίμενα όμως αυτοί οι γιαλαντζί ανθρωπιστές να δείξουν την ίδια Ευαισθησία και για τους Έλληνες άστεγους/ το σταματώ εδώ η ανάρτηση μου είναι για σεισμούς ) , επομένως  για τους συμπατριώτες μας δε βλέπω να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα για να τους βοηθήσουμε να στεγαστούν σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους»

Να σημειωθεί ότι ο Άκης Τσελέντης ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και ήταν υποψήφιος τις ευρωεκλογές του 2019!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ