Τραγικό δυστύχημα στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά που έκαναν ποδήλατο – Νεκρός ένας 14χρονος

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε η ποδηλατάδα νεαρών παιδιών στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, μετά από τροχαίο στον δρόμο της επιστροφής, κατά το οποίο ένα 14χρονο αγόρι από την παρέα χτυπήθηκε σοβαρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο δίδυμος αδελφός του και ένας ακόμη φίλος τους.
Τα παιδιά παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στις 10 το βράδυ έξω από τη Λαμία.
Συγκεκριμένα, το όχημα, που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος, έπεσε πάνω στην παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών με πέντε ποδήλατα, που είχαν φώτα μπρος και πίσω, σύμφωνα με μαρτυρίες, κινούνταν στο δρόμο Αχινού-Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του «Γκλαντζούνη», όταν το αυτοκίνητο, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και, ενώ απέφυγε το πρώτο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλίτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 14χρονου αγοριού, ο οποίος έζησε λεπτό προς λεπτό το θάνατο του παιδιού του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όντας γιατρός.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού, ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This