Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Λέσβος: Ο κορωνοϊός εισέβαλε σε γηροκομείο και έχει χτυπήσει ήδη 18 άτομα!

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Λέσβο, καθώς ο φονικός ιός «φώλιασε» σε γηροκομείο στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μετά τον έλεγχο με τεστ ατομικά στην κοινότητα αλλά και συνολικά στο γηροκομείο έχουν βρεθεί έως σήμερα  25 θετικά κρούσματα.

Όπως αναφέρει το lesvospost.com, από αυτά τα 18 προέρχονται από το γηροκομείο Αγίας Παρασκευής σε τρόφιμους και προσωπικό (12 σε ηλικιωμένους και 6 σε εργαζόμενους). Από τους 12 οι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς ανέβασαν πυρετό, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε θάλαμο καραντίνας του Γηροκομείου. Οι θετικοί εργαζόμενοι επίσης βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους. 
Στο σύνολό τους σχεδόν οι ηλικιωμένοι είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου πριν νοσήσουν και η δεύτερη δόση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και ενώ η νόσος είχε εισχωρήσει στη μονάδα.

Στην τοπική Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να πραγματοποιήσει ελέγχους κυρίως στους εργαζόμενους του συνεταιρισμού όπου προέρχονται τα περισσότερα θετικά κρούσματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ