Άρχισαν οι εορτασμοί του 2021 όπως τους φαντάζεται η κ. Γιάννα;

Δοκιμή παρέλασης άρματος από το Μπαγκλαντές!

Must Read

Πανηγυρικό έτος το 2021, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Δυστυχώς οι συνθήκες που ζούμε, όπως φαίνεται, δεν θα μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο όπως της αρμόζει.

Η μόνη απτόητη η περιβόητη «Επιτροπή» και η Πρόεδρός της Γιάννα Αγγελοπούλου, που πολλές φορές από την στιγμή που διορίστηκε από την κυβέρνηση, έχει προκαλέσει το πανελλήνιο με τα καμώματά της.

Αυτό λοιπόν το πανηγυρικό έτος, στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί το «εισαγόμενο» στοιχείο που έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του. Και κυκλοφορούν πανελεύθεροι, κουβαλώντας με αυτοσχέδιες κατασκευές, ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας!

Εκτός και αν πρόκειται για δοκιμή παρέλασης… άρματος από το Μπαγκλαντές, σαν τους εορτασμούς που ονειρεύεται η κ. Γιάννα που προσφάτως συνέκρινε την Επανάσταση του 1821 με την επέτειο… ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This