Κόλαση στη Νέα Σμύρνη! Μολότοφ, δακρυγόνα και ένας τραυματίας αστυνομικός (video)

Εικόνες αποκάλυψης! Έκλεψαν προσωπικό εξοπλισμό του αιμόφυρτου αστυνομικού

Must Read

Χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στην πορεία στη Νέα Σμύρνη διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό με την αστυνομική βία στην πλατεία, αρκούσαν όμως μερικοί προβοκάτορες για να την διαλύσουν.

Όταν η κεφαλή της πορείας πλησίασε το Α.T. Νέας Σμύρνης, ακολούθησαν σκηνές Αποκάλυψης. 

Ξαφνικά, ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε καπνογόνα, μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες έξω από το Α.Τ. με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να απαντήσουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων αλλά και της «Αύρας».

https://vimeo.com/521507223

Οι διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων προκειμένου να αποφύγουν την καταδίωξη των ΜΑΤ ενώ η ατμόσφαιρα στο σημείο ήταν αποπνικτική.

https://vimeo.com/521515595

Σοβαρά τραυματισμένος ένας αστυνομικός μετά από επίθεση

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε όταν αποσπάστηκε από την ομάδα του και δέχτηκε επίθεση με πέτρες και καδρόνια. Κουκουλοφόροι έριξαν κάτω από τη μηχανή του τον αστυνομικό και του επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, εκλάπη προσωπικός εξοπλισμός του αστυνομικού.

Αιμόφυρτος ο αστυνομικός παρέμεινε για αρκετή ώρα στο οδόστρωμα με τους συναδέλφους του να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, αφού το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει και έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο αστυνομικός τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό:

https://vimeo.com/521523086

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την περιοχή, έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα ενώ νεαροί έχουν χρησιμοποιήσει πέτρες και κομμάτια από τα πεζοδρόμια που έσπασαν ή από σημεία που εκτελούνται έργα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

Νωρίτερα, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία των διαδηλωτών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν σάκους με βόμβες μολότοφ και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This