Σε κατάσταση σοκ η μάνα της 5χρονης που κρεμάστηκε στις Σέρρες (video)

Λύγισε η μάνα του μικρού παιδιού! «Κόπηκαν τα πόδια μου, της φώναζα σήκω κορίτσι μου»

Must Read

Πάγωσε η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού που δεν είχε προλάβει καλά καλά να κλείσει τα 5 του χρόνια.

Το μικρό κοριτσάκι έπαιζε με μια αυτοσχέδια κούνια στην αυλή του σπιτιού του, στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ το πρωί της Τρίτης. Όταν όμως η μητέρα της την αναζήτησε, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της.

Η Παναγιώτα Ραΐφόγλου βγήκε να ψάξει το κοριτσάκι της και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με το πιο σκληρό θέαμα που θα μπορούσε να αντικρίσει στη ζωή της. Το κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έτρεξε και η γιαγιά του παιδιού, η οποία προσπάθησε να δώσει στο κοριτσάκι τις πρώτες βοήθεις όμως εκείνο δεν ανταποκρινόταν.

Ήταν ήδη αργά

Σε κατάσταση σοκ οι δύο γυναίκες μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Σερρών και παρά τις προσπάθεις των γιατρών, για την μικρούλα ήταν ήδη αργά.

Η χαροκαμένη μητέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε τόσο άδικα το παιδί της. Μιλώντας στο Δίκτυο τηλεόραση περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έπιασε στα χέρια της το άψυχο σώμα του μικρού της αγγέλου:

https://www.youtube.com/watch?v=Kzx0OuCRL_8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This