Τόσιος: «Καθηγήτρια απέβαλε μαθητή επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ» – Διαψεύδει ο Γυμνασιάρχης

Τι απάντησε ο Γυμνασιάρχης στην καταγγελία του Πασχάλη Τόσιου

Must Read

Μια αδιανόητη καταγγελία κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πασχάλης Τόσιος, στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Σερρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του, μια καθηγήτρια Καλλιτεχνικών σε Γυμνάσιο της Σκοτούσας, έδωσε αποβολή σε μαθητή επειδή ζωγράφισε τον… πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Από πλευράς του ο Γυμνασιάρχης του σχολείου κάνει λόγο για fake news και διαψεύδει την αποβολή στον μαθητή.

Σε πρώτη ανάρτησή του ο κ. Τόσιος, αναφέρει: «Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο .Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο ,της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις . Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει» γράφει στην ανάρτησή του.

Νέα ανάρτηση

Με νέα ανάρτησή του ο κ. Τόσιος σημειώνει ότι ο γυμνασιάρχης επιβεβαίωσε το περιστατικό και προσπάθησε να δικαιολογήσει την καθηγήτρια: «Ο γυμνασιάρχης του γυμνασίου Σκοτούσσας επιβεβαιώνει το γεγονός. Μαλιστα στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την καθηγήτρια αναφέρει”ως όφειλε πήρε την ζωγραφιά του μαθητη γιατί δεν επιτρέπεται να ζωγραφίζουν οι μαθητές σύμβολα πολιτικών κομμάτων”.

Δεν αναφέρει φυσικά ότι η καθηγήτρια την έσκισε. Λέει και άλλα αναληθή και συκοφαντικά σε βάρος μου ,τα οποία στο δικό του πνεύμα πράγματι θα έχρηζαν διευθέτησης δια της νομικής οδού. Στην προσπάθεια να διαψεύσει επιβεβαιώνει το κλίμα αυταρχισμού και τα φοβικά αντανακλαστικά απέναντι στην μαθητική έκφραση που στην προκειμένη αποτυπώθηκε στον πράσινο ήλιο .

Ευτυχώς στα μάτια των παιδιών κρινόμαστε όλοι και πρέπει να είμαστε πρότυπο της υπεράσπισης των ιδεών ,όχι της συγκάλυψης , πολλώ δε μάλλον όταν αυτό γίνεται για να δοθούν τα διαπιστευτήρια πολιτικής νομιμοφροσύνης» αναφέρει. 

Τι απαντά ο Γυμνασιάρχης

Από πλευράς του ο Γυμνασιάρχης κ. Εμμανουηλίδης, διέψευσε την αποβολή του μαθητή μιλώντας στο ethnos.gr «Ως όφειλε η καθηγήτρια πήρε την ζωγραφιά του μαθητή γιατί δεν επιτρέπεται να ζωγραφίζουν μέσα στην αίθουσα σύμβολα πολιτικών κομμάτων. Δεν τον απέβαλε ενώ ο μαθητής συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της. Τα περιστατικά έγιναν σε δύο διαφορετικά τμήματα. Πως συνενώθηκαν, δεν ξέρω τι να πω. Είναι fake news καθαρό. Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Δικαίωμα της είναι φυσικά. Έχει και την έγκριση του προϊσταμένου. Ο κύριος αυτός έχει απασχολήσει και το δήμο και έχει αγωγές και από το δήμο Ηράκλειας» απάντησε ο Γυμνασιάρχης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This