Επίθεση με μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα – Καταδίκη του πολιτικού κόσμου

Τρεις άγνωστοι πέταξαν πέντε μολότοφ, χωρίς ωστόσο, να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές

Must Read

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΙ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Νέο Φάληρο.

Τρεις άγνωστοι στις 2:22 το πρωί του Σαββάτου, πλησίασαν από την πλευρά του Κηφισού, κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτηρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ, χωρίς ωστόσο, να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι τρεις βόμβες πέσαν μέσα στον περίβολο και δύο έξω από τον φράχτη και προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στην περίφραξη. Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.

Οι αντιδράσεις

«Η επίθεση σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και πρόσθεσε: «Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους».

Καταδικάζει απερίφραστα ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία».

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και προσέθεσε: «Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και επισημαίνει: «Οι επιθέσεις που βάλλουν κατά της ελευθερίας του Τύπου βάλλουν κατά της Δημοκρατίας».

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της «καταδικάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του Σκάι» και σημειώνει: «Παρά το ότι ο Σκάι ουδέποτε φιλοξενεί στελέχη ή έστω τις απόψεις της Ελληνικής Λύσης, θεωρούμε ότι κάθε επίθεση σε μέσα ενημέρωσης είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία».

«Η απολύτως καταδικαστέα επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι με μολότοφ, είναι μία ακόμα επίθεση στην ελευθεροτυπία από τους εχθρούς της» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι καταδικαστέα, στρέφεται κατά εργαζομένων και διευκολύνει εκείνους που τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν να συνδέσουν τέτοιες ενέργειες με τη δίκαιη διαμαρτυρία του λαού και της νεολαίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This