Σοβαρές καταγγελίες για το τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα μοτοσικλετιστή

Έχασε τη ζωή του εντέλει ο 23χρονος Ιάσωνας

Must Read

Ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα στην Βουλή με θύμα έναν νέο άνθρωπο προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Το γεγονός ότι έγινε ακριβώς έξω από την πύλη εισόδου του κοινοβουλίου επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, δεν θα έπρεπε να αφήνει οποιοδήποτε περιθώριο για απόπειρα συγκάλυψης, διότι μιλάμε για το πλέον προστατευμένο μέρος της Ελλάδας, όπου η κίνηση καλύπτεται από πολλές κάμερες.

Και όμως, σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε ιστοσελίδες, υπάρχουν καταγγελίες όχι μόνο για ευθύνες και εμπλοκή συνοδευτικού συγγενούς της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά και για προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού με απειλές ακόμα και σε αυτόπτες μάρτυρες!

Σε κάθε περίπτωση στην υπόθεση πρέπει να χυθεί άπλετο φως, γιατί ούτως ή άλλως ουδείς προκαλεί κάποιο θανατηφόρο ατύχημα με δόλο. Άρα η πλήρης αποσιώπηση τις πρώτες ώρες του περιστατικού από τα μεγάλα ΜΜΕ δεν τιμά κανέναν. Αντίθετα αποτελεί προσβολή στην μνήμη του παιδιού που χάθηκε και στην οικογένεια του.

Η οικογένεια που μάλιστα έσπευσε να δωρίσει τα όργανα του άτυχου Ιάσωνα, αλλά αναζητεί ευθύνες για τον χαμό του παιδιού τους.

Δείτε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά το θανατηφόρο ατύχημα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This