Το αδιαχώρητο στα μέσα μαζικής μεταφοράς! Και μετά μας φταίει ο χαρταετός…

Εικόνες ντροπής και τεράστιες ευθύνες

Must Read

Μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός να διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επικαλούμενος μάλιστα και επιστημονικές μελέτες τις οποίες ουδέποτε κατέθεσε, οι εικόνες όμως που κυκλοφόρησαν στα social media, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

Είναι από τον σταθμό στο Μοναστηράκι όπου γίνεται πραγματικά το αδιαχώρητο. Κατά τα άλλα εμείς παραμένουμε κλειδωμένοι και εγκλωβισμένοι, οικονομία και κοινωνία έχουν καταστραφεί από τα συνεχή μετρό οριζόντιος απαγόρευσης και ψάχνουμε να βρούμε γιατί αυξάνονται τα κρούσματα.

Μετρό Μοναστηράκι
Οι εικόνες ντροπής από το μετρό στο Μοναστηράκι όπως κυκλοφόρησαν στα social media

Η εικόνα αυτή εκθέτει βάναυσα την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως επίσης τον εξέθεσε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φράνκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, που εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας που επεβλήθη στην Γερμανία, λέγοντας:

«Δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον στην απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ διότι δεν γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει, δεδομένου ότι οι πιθανότητες μόλυνσης σε εξωτερικό χώρο είναι πολύ χαμηλότερες από τον εσωτερικό. Τα εστιατόρια, τα μπαρ και οι κινηματογράφοι είναι κλειστά ούτως ή άλλως – ποιο νόημα έχει η απαγόρευση της κυκλοφορίας; Tο βράδυ κυκλοφορούν άλλωστε λίγοι άνθρωποι έξω. Οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, τα τρένα και στη δουλειά».

Στην Ελλάδα δυστυχώς τα μέτρα έχουν ξεκάθαρη πολιτική χροιά. Όπου η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει, τότε εφευρίσκει μελέτες που υποβιβάζουν το επίπεδο κινδύνου. Και αυτό είναι εγκληματικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This