Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου που άρπαξαν στην Πάρο! «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Σοκαρισμένη η μητέρα του ανήλικου που επιχείρησαν να «αρπάξουν» στην Πάρο - Τι δήλωσε στο newsbreak.gr

Must Read

Τρομοκρατημένη είναι η οικογένεια του 15χρονου αγοριού το οποίο δύο δράστες επιχείρησαν να αρπάξουν από παραλιακή περιοχή της Παροικιάς στην Πάρο.

Η μητέρα του ανήλικου αγοριού, Κατερίνα Μπαμπούλη που ζει με την ηλικιωμένη μητέρα της στο νησί της Πάρου, επικοινώνησε με το newsbreak.gr και κατήγγειλλε το τρομερό περιστατικό που έχει δημιουργήσει τρόμο στον 15χρονο και τις δύο γυναίκες.

«Του έλεγαν ότι θα τον θάψουν»

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, δύο άνδρες Γεωργιανής καταγωγής (ο ένας εκ των οποίων έχει ελληνική υπηκόοτητα) έπεισαν τον 15χρονο να μπει στο αυτοκίνητό τους, απειλώντας τον ότι εάν δεν τους ακολουθήσει θα σκοτώσουν την μητέρα και την γιαγιά του. Ο ανήλικος που γνώριζε τον έναν από τους δύο, καθώς μένει στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με την μητέρα του, χλεύαζε τον δράστη επειδή ήταν χρήστης νακρωτικών και είχε αλλοπρόσαλη και επικίνδυνη συμπεριφορά. Έτσι, ο σεσημασμένος θέλησε να εκδικηθεί τον 15χρονο και μαζί με τον συνεργό του, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή κοντά στις «Πεταλούδες». Όση ώρα ο ανήλικος βρισκόταν μέσα στο όχημά του, οι δύο δράστες προσπαθούσαν να τον πείσουν να καταναλώσει αλκοόλ ενώ τον προειδοποιήσαν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον θάψουν.

Η μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία

Ο 15χρονος βρήκε την ευκαιρία και αφού άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, πήδηξε στο οδόστρωμα για να σωθεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον κυνηγούν. Το γεγονός ότι ξέχασαν να «δέσουν» το χειρόφρενο» στάθηκε σωτήριο για το ανήλικο αγόρι, αφού το όχημα κύλησε και έπεσε σε τοίχο. Ο ήχος από την πρόσκρουση, τρόμαξε μια γυναίκα και τον πατέρα της που έμεναν στην περιοχή και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Όπως περιγράφει η μητέρα του 15χρονου στο newsbreak.gr, ο γιος της ζήτησε βοήθεια από τους δύο κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, η κα. Μπαμπούλη  περιγράφει ότι οι δράστες είχαν το θράσος να απαιτήσουν από την γυναίκα που έσπευσε να προστατέψει τον γιο της να τον αφήσει γιατί σκοπεύουν να του «δώσουν ένα μάθημα». Έντρομη η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, όμως οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν.

«Απειλούν ότι θα με σκοτώσουν»

Σύμφωνα με την μητέρα του ανήλικου, οι δράστες συνελήφθησαν την επόμενη μέρα και όπως αποδείχτηκε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν της Αρχές. Από πλευράς τους, κατηγορούν τον 15χρονο ότι εκείνος τους… απείλησε! Η ίδια περιγράφει στο newsbreak.gr: «Κοιμηθήκαμε όλη τη νύχτα με κλειδωμένα τα πάντα ενώ ζούμε σε ένα νησάκι που εδώ και χρόνια δεν έχουμε κλειδώσει ποτέ την πόρτα μας. Μετά τη σύλληψη των δραστών έχουμε δεχτεί απειλές. Άτομα μου έχουν μεταφέρει ότι ο γιος του ενός συλληφθέντα διαδίδει ότι σε περίπτωση που φυλακιστεί ο πατέρας του, θα με καθαρίσει, θα με σκοτώσει» δήλωσε αναστατωμένη και τρομαγμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This