Μέλη ΜΚΟ έστησαν κορωνοπάρτι στη Λέσβο 

Κάτοικοι που δεν άντεξαν τη δυνατή μουσική και τις φωνές κάλεσαν την Αστυνομία και τους μάζεψε

Must Read

Ενώ η πολύπαθη Λέσβος στενάζει υπό το βάρος των δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊός που καταγράφονται τελευταία και την αδυναμία του νοσοκομείου να ανταποκριθεί στα ολοένα περισσότερα περιστατικά, τα μέλη μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στο νησί έστησαν… τρικούβερτο γλέντι το βράδυ της Τετάρτης!

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ για τη μη περαιτέρω διάδοση του ιού, οι αλλοδαποί εργαζόμενοι αποφάσισαν να το ρίξουν έξω, ωστόσο λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο! Η δυνατή μουσική και οι φωνές που ακούγονταν από τον υπαίθριο χώρο της μονοκατοικίας έγιναν αντιληπτές από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαπές διοργανώτριες του πάρτι, μια Αγγλίδα και μια Ιρλανδή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Εκτός από τις ποινικές διώξεις που αντιμετωπίζουν, οι δύο γυναίκες θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην καθεμία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη 13 άτομα διάφορων εθνικοτήτων, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού κίνησης.

Πριν από περίπου έναν μήνα είχε διοργανωθεί άλλο ένα κορονοπάρτι σε διαμέρισμα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 10 άτομα. Ακολούθησαν καταγγελίες από περιοίκους και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Οπως φαίνεται, οι «ευαίσθητοι» πολίτες άλλων χωρών που εγκαθίστανται στο νησί του βόρειου Αιγαίου για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης αδιαφορούν επιδεικτικά για τη δημόσια υγεία, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη διασκέδασή τους και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού που υποτίθεται ότι βοηθούν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This