Παρασκευή 30/7/2021

Βόλος: Οι κενές φιάλες αεροζόλ έκρυβαν μετανάστες από την Τουρκία!

Τρία άτομα, δυο γυναίκες και ένας άνδρας έφτασαν στην χώρα μας, μέσω Τουρκίας, κρυμμένοι σε φορτηγό που μετέφερε κενές φιάλες.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, όταν το φορτηγό έφτασε στο τελωνείο του Βόλου, ανάμεσα στα κιβώτια με τις κενές φιάλες εντοπίστηκαν και τα τρία άτομα, τα οποία δεν είχαν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί, όταν η νταλίκα με οδηγό έναν 27χρονο υπήκοο Τουρκίας εισήλθε στην Ελλάδας από τους Κήπους του Έβρου, με προορισμό την Μαγνησία και φορτίο κενές φιάλες αεροζόλ, τις οποίες θα γέμιζε σε βιομηχανία της περιοχής και εν συνεχεία θα επέστρεφε στην Τουρκία. Οι τελωνειακοί μπήκαν στην διαδικασία να ψάξουν το φορτίο, όταν διαπίστωσαν ότι η σφραγίδα του Τελωνείου Έβρου και ο ιμάντας που έκλεινε ο χώρος της καρότσας είχεπαραβιαστεί. Στην συνέχεια και αφού εντοπίστηκαν τα τρία άτομα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου που τους συνέλαβε και κατάσχεσε το φορτηγό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός της νταλίκας δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους μετανάστες, ενώ συνεχίζεται η έρευνα ώστε να διαπιστωθεί η περίπτωση να άνοιξαν μόνοι τους  την καρότσα και να κρύφτηκαν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ