Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΚ: Τι φέρνουν η «Σούπερ Σελήνη» στις 15 και η «Μαύρη Σούπερ Σελήνη» στις 30 Αυγούστου

Γεμάτος από μυστικά και αστρολογικές εκπλήξεις εξακολουθεί να είναι ο αυγουστιάτικος ουρανός, αφού η «Νέα Σελήνη» που είχαμε την πρώτη μέρα του μήνα σε συνδυασμό με τη «Σούπερ Σελήνη» στις 15 και τη «Μαύρη Σούπερ Σελήνη» στις 30 Αυγούστου θα σημάνουν μια περίοδο κατά την οποία η επιρροή των σεληνιακών φαινομένων θα είναι πλούσια σε όλους τους τομείς.

Με τον όρο «Μαύρη Σούπερ Σελήνη» αναφερόμαστε στη δεύτερη εμφάνιση ενός νέου φεγγαριού μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα.
«Στις 30 Αυγούστου θα έχουμε ταυτόχρονα “Νέα Σελήνη” και “Σούπερ Σελήνη”, όπου ναι μεν το φεγγάρι θα είναι στο κοντινότερο σημείο του στη γη, αλλά θα είναι και σκοτεινό»,εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Σε ό,τι αφορά την πανσέληνο της ερχόμενης Πέμπτης, αυτή πραγματοποιείται στις 22 μοίρες του Υδροχόου, δηλαδή σε ένα βίαιο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την εξέγερση και κάθε μορφής βία.

«Η πανσέληνος του Αυγούστου του 2019 έχει μέσα της θυμό, ζήλια, εκφοβισμό και παρορμητικές ενέργειες. Μπορεί να έχετε ήδη άγχος και ίσως να ζήσετε κάποιες απρόσμενες αλλαγές, γι’ αυτό τις επόμενες δύο εβδομάδες χρειάζεται να έχετε υπομονή, κατανόηση και προσοχή. Στις κοινωνίες αυτή η πανσέληνος προκαλεί ανατροπές, πραξικοπήματα, ενώ σε αντίθεση με τη σελήνη φέρνει οικονομικές αλλαγές στην Ελλάδα και την αποκάλυψη μια σειράς σκανδάλων από το παρελθόν, που έρχονται για να βρουν λύση στο σήμερα. Από την άλλη, σε ευθυγράμμιση με το ζώδιο του Λέοντα ευθύνεται για μια σειρά θανάτων καλλιτεχνών και επιφανών προσώπων».

Οι εκλείψεις του Ιουλίου, σε συνδυασμό με τις σεληνιακές επιρροές όλου αυτού του μήνα, ευθύνονται και για μια σειρά ακραίων καιρικών φαινομένων που θα σημειωθούν.
«Είναι σημαντικό να πούμε ότι σε πρόσφατα δημοσιεύματα είχαμε αναφερθεί στις σεισμικές δονήσεις, οι οποίες δυστυχώς θα συνεχίσουν να μας απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή στις φωτιές και τις ξαφνικές μπόρες. Σε πολιτικό επίπεδο ίσως δημιουργηθούν κάποια θέματα στην εξωτερική πολιτική και τις διπλωματικές σχέσεις».

Σχετικά με τον υπόλοιπο κόσμο, η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers προβλέπει:

«Φαίνεται πως η Νότια Αφρική θα εισέλθει σε πολιτικές αναταραχές και χάος. Οι εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας θα αυξηθούν. H κλιματική αλλαγή θα χτυπήσει σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδά, Ελλάδα, Βαλκάνια, Ρωσία, Τουρκία με πλημμύρες, καταστροφικούς τυφώνες και σεισμούς. Η τρομοκρατία θα βρεθεί στο προσκήνιο με δολοφονίες σε χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία. Οικονομικά χτυπήματα θα δεχτούν οι λίρες της Αγγλίας και της Τουρκίας».

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ