Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι – Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης (video)

Λόγω των εύφλεκτων υλικών, η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το κτήριο

Must Read

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παθαίνει εγκαύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά στο εργοστάσιο που βρίσκεται στον κόμβο Σχηματαρίου, στον Περιφερειακό δρόμο προς Χαλκίδα, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 16.00 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και λόγω των εύφλεκτων υλικών εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το κτήριο, με τον πυκνό μαύρο καπνό που έχει δημιουργηθεί από τα καιόμενα υλικά να δημιουργεί έντονα προβλήματα στην περιοχή.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, οι οποίοι βρήκαν στο χώρο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε υποστεί εγκαύματα στα χέρια του, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν επίσης υδροφόρες του δήμου και μηχανήματα, ενώ μεταβαίνουν και ενισχύσεις. Παράλληλα, με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στην πυρκαγιά κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με σκοπό να διερευνήσει τα αίτιά της.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύει κάποιο άλλο κτήριο γύρω από το φλεγόμενο εργοστάσιο.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This