Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία σε εκκλησία της Κοζάνης λόγω υπεράριθμων πιστών (video)

Η παρουσία του αστυνομικού διευθυντή της πόλης στο χώρο «μύριζε» πρόστιμα

Must Read

Και ο άγιος φοβέρα θέλει, που λένε, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από το περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, όπου ο ιερέας Δημήτρης Χαρίσης αποφάσισε να προβεί σε διακοπή της θείας λειτουργίας, προς αποφυγή κυρώσεων!  

Ειδικότερα, ο ιερέας διέκοψε τη λειτουργία και ζήτησε από τον υπεράριθμο κόσμο να αποχωρήσει από την αίθουσα, καθώς η παρουσία του αστυνομικού διευθυντή, Σπύρου Διόγκαρη, στο χώρο «μύριζε» πρόστιμα.

«Παρακαλώ, να βγείτε όλοι έξω, γιατί έπρεπε να είμαστε 25. Ήρθε ο διευθυντής της αστυνομίας και προκειμένου να μη μας βάλει τα του Αγίου Κωνσταντίνου πρόστιμα, να περάσετε όλοι έξω. Αυτό δεν θέλαμε και αυτό επιτύχαμε. Και το προκάλεσαν αυτοί που βρίσκονται έξω, εκεί που κάθονται στα κεριά», τόνισε από τον άμβωνα ο ιερέας. Στη συνέχεια, και αφού οι πιστοί απομακρύνθηκαν, η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για σήμερα που είναι οι πρώτοι Χαιρετισμοί, για τις 25 Μαρτίου, για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους δεύτερους Χαιρετισμούς, προβλέπουν αναλογία ενός πιστού ανά 25 τ.μ., με όριο τους 20 πιστούς ανά ναό, καθώς επίσης και υποχρεωτικά διαγνωστικά τεστ σε ιερείς και ψάλτες, με ευθύνη της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως.

  • Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This