Η επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία

Must Read

Η ΒΝΙ, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διοργανώνει για την Ελληνική αγορά ένα συνέδριο ενημέρωσης για το μέλλον των τοπικών αγορών της χώρας μας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η τεχνολογία μας προσφέρει τη δυνατότητα για περισσότερες γνωριμίες, ευκαιρίες, ενημέρωση, ορίζοντες, επιχειρηματικότητα.

Το συνέδριο αφορά όλους τους Έλληνες επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων και επαγγελμάτων. Εκτός του ενημερωτικού και διαδραστικού περιεχομένου, το συνέδριο έχει στόχο να φέρει τους Έλληνες επιχειρηματίες σε έναν ουσιώδη διάλογο γνωριμίας και συνεργασίας μεταξύ τους. Για το σκοπό αυτό όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν και να αποδεχτούν αντίστοιχα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ τους, εντός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που φιλοξενεί το e-συνέδριο, όχι μόνο την ημέρα του συνεδρίου, αλλά και για 15 ημέρες αφού ολοκληρωθεί.

Εκτός των Ελλήνων συνέδρων, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και από χώρες του εξωτερικού, ενώ το σύνολο των λόγων και ομιλιών θα μπορεί ο συμμετέχων να επιλέξει να το παρακολουθεί στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

Η χρήση της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή, και προσκαλούμε όλους τους Έλληνες που έχουν δική τους επιχείρηση να συμμετάσχουν.

Η εγγραφή και συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Γραφτείτε τώρα εδώ: https://bnirestarttheworld.liveon.tech

Πληροφορίες- επικοινωνία – Γραφείο της ΒΝΙ στην Ελλάδα: 2106429994

[email protected]

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This