Λαμία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 14χρονου Μάριου

Must Read

Η Φθιώτιδα ολόκληρη θρηνεί τον άδικο χαμό του 14χρονου Μάριου, με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Λαμία, όπου μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων του άτυχου αγοριού.

Σε κατάσταση σοκ και οι συμμαθητές του Μάριου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τον αγαπημένο τους φίλο, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός, έπεσε με φόρα πάνω σε εκείνον και την παρέα του, οι οποίοι έκαναν αμέριμνοι ποδήλατο, τραυματίζοντας τον ίδιο θανάσιμα.

Πήγη: fonografos.net

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This