Η πανδημία «θερίζει» Μαλεσίνα και Βόλο

Πάνω από 50 κάτοικοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής!

Must Read

Ακόμη μία γυναίκα από τη Μαλεσίνα άφησε χθες το πρωί την τελευταία της πνοή, «χτυπημένη» από τον κορωνοϊό. Τα θύματα του ιού από τη συγκεκριμένη περιοχή της Φθιώτιδας που υπέστη σκληρό πλήγμα από την πανδημία τις τελευταίες 20 μέρες, έχουν φτάσει τα 13.

Η 64χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διακομιστεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μαζί με την 66χρονη που υπέκυψε τη Δευτέρα έπειτα από άνιση μάχη με τον ιό. «Η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα ενεργά κρούσματα έχει βελτιωθεί, αλλά ο αριθμός εκείνων που νοσηλεύονται παραμένει σε υψηλό επίπεδο και το θλιβερό είναι πως καθημερινά έχουμε απώλειες» είπε ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές σε τοπικό κανάλι.

Πηγές αναφέρουν ότι ξεπερνούν τους 50 οι κάτοικοι της Μαλεσίνας που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής! Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα στον Μάρτιο έχουν χαθεί 20 κάτοικοι της κωμόπολης, ενώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μόλις έξι.

Στον Βόλο

Ο φονικός ιός «θερίζει» και στον Βόλο. Μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν από τη ζωή τρεις ασθενείς στο νοσοκομείο της περιοχής. Πρόκειται για δύο γυναίκες 64 και 66 ετών από τη Λαμία και μία 92χρονη από τον Βόλο. Συνολικά, από την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας έχουν χάσει τη μάχη με τον ιό στο Νοσοκομείο Βόλου 192 ασθενείς, ενώ άλλα οκτώ άτομα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στα σπίτια τους.

Τη στιγμή που ο κορωνοϊός αφαιρεί ανθρώπινες ζωές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ένας 26χρονος από τα Φάρσαλα αποφάσισε να τον… διασπείρει! Ο νεαρός είχε διαγνωστεί πριν από λίγες μέρες θετικός στον ιό και έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Ομως, επειδή τον ενδιέφερε περισσότερο η εξωτερική του εμφάνιση παρά η υγεία των συμπολιτών του, έσπασε την καραντίνα για να πάει στο κομμωτήριο να κουρευτεί! Σχεδόν αμέσως συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, από το οποίο αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This