Ανδρικά μαγιό και t-shirt: Ανανεώστε από τώρα το φετινό beachlook

Must Read

Αυτό το καλοκαίρι όλα δείχνουν ότι θα μας βρει στις παραλίες και όχι όπως ο υπόλοιπος χρόνος μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι κάπου θα πάτε διακοπές, σε κάποια πλαζ θα χαλαρώνετε, για κάποια νησί θα σαλπάρετε.

Οι 3GUYS πανέτοιμοι για φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι σας προτείνουν ένα οικονομικό και πολύ κομψό outfit παραλίας!

Μαγιό

Οι τάσεις για το φετινό μαγιό έχουν δύο όψεις. Και τα μαγιό σορτς και τα μαγιό βερμούδες. Όποιο και να επιλέξετε θα είστε μέσα στην μόδα. Αν αγαπάτε το σερφ, επιλέξτε το μαγιό βερμούδα με extra ύφασμα που σίγουρα θα εκτιμήσετε αν κάνετε άλματα. Αν είστε ψηλός με γυμνασμένα πόδια επιλέξτε το σορτς μαγιό JAS-B με ρέλι διαφορετικού χρώματος στο πλάι. Σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις! Και τα δύο σχέδια θα σας επιτρέπουν να κολυμπάτε με άνεση.

T-shirt για παραλία

Στην παραλία επιλέξτε ανοιχτόχρωμαt-shirtμπλουζάκιαγια να μην σας ζεσταίνει πολύ ο καυτός ήλιος. Επιλέξτε αμάνικο t-shirt με λαιμόκοψη αν σας αρέσει το freestyle ή το κλασικό t-shirtαν είστε πιο κλασικός. Θα τα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία 3GUYSέως 10€! Είναι 100% βαμβακερά.

Ανακαλύψτε όλη την καλοκαιρινή συλλογή, πολλές εκπτώσεις σε μαγιό και μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως σαγιονάρες και καπέλα για να ολοκληρώσετε το look σας.

Μπείτε στο 3guys.gr και ξεκινήστε τις αγορές σας. Μπορείτε να παραγγείλετε και τηλεφωνικά στο 210 2846440, καθημερινά 09.00-17.00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This