Έξαλλος ο αντιδήμαρχος Ραφήνας για την αστυνομική δύναμη που φυλάει τον Μένιο Φουρθιώτη

«Aφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να "φυλάνε" τον Φουρθιώτη» - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Ξεσπάθωσε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης για τους αστυνομικούς που τα περιπολικά που απασχολούνται για να συνοδεύουν τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Με μια καταιγιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας στράφηκε κατά του υπουργείου που επιτρέπει την διάθεση προσωπικού για την φύλαξη του Φουρθιώτη, τη στιγμή που στα Α.Τ. γίνεται υπερπροσπάθεια από τους ένστολους να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους, στερούμενοι υλικοτεχνικές υποδομές:

«Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει»

«Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει» έγραψε ο Χρήστος Τσεμπέρης.

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την δημοσιότητα που πήρε η ανάρτηση, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This