Δευτέρα 26/7/2021

Έπιπλα κουζίνας που δεν πρέπει να λείπουν από τον χώρο!

Η κουζίνα είναι για μερικούς το βασίλειό τους. Εκεί δημιουργούν πολλές ιδιαίτερες συνταγές για όλη τη οικογένεια και για τους φίλους τους, ξεκινούν την ημέρα τους, οργανώνουν πολλά ζητήματα της καθημερινότητας, πίνουν τον καφέ τους, διαβάζουν την εφημερίδα τους. Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο που δίνει παλμό στο σπίτι και αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να έχει μέσα του έπιπλα και αξεσουάρ πλήρως λειτουργικά, σύγχρονα και ασφαλή.

Πάγκος εργασίας

Ο πάγκος εργασίας ή αλλιώς νησίδα είναι η πιο πολυσύχναστη επιφάνεια στην κουζίνα, αφού μπορεί να έχει διττό ρόλο. Δηλαδή μπορεί να αποτελεί και τραπέζι με ψηλά σκαμπό και χώρος προετοιμασίας γεύματος.

Οι πάγκοι αυτοί μπορούν να είναι κατασκευασμένοι από ειδικά υλικά, όπως γρανίτης, ξύλο, μάρμαρο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης μπορούν να είναι ενιαία με τα υπόλοιπα έπιπλα κουζίνας ή στο κέντρο μεμονωμένα.

Ντουλάπια κουζίνας

TRANTE SMALL

Τα ντουλάπια κουζίνας και τα ράφια που μπορεί να υπάρχουν συνδυαστικά είναι οι αποθηκευτικοί σας χώροι στην ουσία. Προσέξτε το design στο εξωτερικό μέρος αλλά μην κάνετε καθόλου εκπτώσεις στη λειτουργικότητα και τον άνετο αποθηκευτικό χώρο που πρέπει να έχουν. Αν μπορείτε τοποθετήστε την κουζίνα σε ψηλό μέρος, είναι πιο κομψό και πιο βολικό!

Τραπέζι κουζίνας

OLEMPEA SMALL

Το τραπέζι κουζίνας είναι πολύ σημαντικό έπιπλο, αφού λόγω της άνεσής του μπορεί να υποδεχθεί πολλά άτομα για δείπνο, ενώ θα είναι και το κέντρο αναφοράς στην κουζίνα. Επιλέξτε το στην απόχρωση των ντουλαπιών, ώστε να βρίσκεται σε αρμονία με όλο το δωμάτιο.

Tι άλλος περιμένεις; Μην αργείς! Έπιπλα Κουζίνας Βλαστός σε super τιμές & προσφορές!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ