Οι απόγονοι των ηρώων του 1821 ξεσπαθώνουν και αποκαλύπτουν… (video)

Must Read

Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά υπάρχει στην Ελλάδα ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών του 1821. Είναι ο όμιλος που έχουν συστήσει οι απόγονοι των αγωνιστών της εθνεγερσίας. Και εκεί που θα περίμενε κάποιος να έχουν την τιμητική τους, έστω και ως παρουσίαση των ανεκτίμητων κειμηλίων που κατέχουν από τους προγόνους τους, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακόμα και η επιστολή επιστράτευσης των Ελλήνων για τα Δερβενάκια, κυριολεκτικά απεκρύβησαν!
Φαίνεται ότι για την κυρία Αγγελοπούλου για την επιτροπή Ελλάδα 2021, οι απόγονοι των αγωνιστών που υποτίθεται ότι τιμούσαμε σε αυτή την ιστορική επέτειο, δεν είχαν καμία θέση στα «δρώμενα της χλιδής». Οι άνθρωποι που έμαθαν την ιστορία της επανάστασης από πρώτο χέρι, από πάππου προς πάππου, δεν κλήθηκαν να καταθέσουν αυτά τα ιστορικά ντοκουμέντα που κάθε έλληνας πρέπει να γνωρίζει.

Γιατί άραγε;

Αξίζει λοιπόν να δείτε τι είπαν σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκαν, με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο, βραβευμένο με το βραβείο Μπότση, Βαγγέλη Φανίδη, ο πρόεδρος του ομίλου Κωνσταντίνος Πλαπούτας και ο γενικός γραμματέας, Αντώνης Πετμεζάς. Ειδικά το σημείο στο οποίο εξηγούν γιατί κάποιοι νεοέλληνες δήθεν ιστορικοί, προσπαθούν να αποδομήσουν την ελληνική επανάσταση του 1821. Με απαράμιλλη ταπεινοφροσύνη και σοβαρότητα οι απόγονοι των ηρώων αποκαλύπτουν γιατί η εξουσία τρέμει ακόμα και σήμερα την εθνεγερσία. Δείτε στο βίντεο την εκπομπή.

https://youtu.be/0LIj1Ow6R7c

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This