Σάββατο 31/7/2021

Οι απόγονοι των ηρώων του 1821 ξεσπαθώνουν και αποκαλύπτουν… (video)

Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά υπάρχει στην Ελλάδα ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών του 1821. Είναι ο όμιλος που έχουν συστήσει οι απόγονοι των αγωνιστών της εθνεγερσίας. Και εκεί που θα περίμενε κάποιος να έχουν την τιμητική τους, έστω και ως παρουσίαση των ανεκτίμητων κειμηλίων που κατέχουν από τους προγόνους τους, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακόμα και η επιστολή επιστράτευσης των Ελλήνων για τα Δερβενάκια, κυριολεκτικά απεκρύβησαν!
Φαίνεται ότι για την κυρία Αγγελοπούλου για την επιτροπή Ελλάδα 2021, οι απόγονοι των αγωνιστών που υποτίθεται ότι τιμούσαμε σε αυτή την ιστορική επέτειο, δεν είχαν καμία θέση στα «δρώμενα της χλιδής». Οι άνθρωποι που έμαθαν την ιστορία της επανάστασης από πρώτο χέρι, από πάππου προς πάππου, δεν κλήθηκαν να καταθέσουν αυτά τα ιστορικά ντοκουμέντα που κάθε έλληνας πρέπει να γνωρίζει.

Γιατί άραγε;

Αξίζει λοιπόν να δείτε τι είπαν σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκαν, με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο, βραβευμένο με το βραβείο Μπότση, Βαγγέλη Φανίδη, ο πρόεδρος του ομίλου Κωνσταντίνος Πλαπούτας και ο γενικός γραμματέας, Αντώνης Πετμεζάς. Ειδικά το σημείο στο οποίο εξηγούν γιατί κάποιοι νεοέλληνες δήθεν ιστορικοί, προσπαθούν να αποδομήσουν την ελληνική επανάσταση του 1821. Με απαράμιλλη ταπεινοφροσύνη και σοβαρότητα οι απόγονοι των ηρώων αποκαλύπτουν γιατί η εξουσία τρέμει ακόμα και σήμερα την εθνεγερσία. Δείτε στο βίντεο την εκπομπή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ