«Τι κάνεις έτσι για ένα καρκινάκι;»: Κάτι πολύ σάπιο σέρνεται στα ΚΕΠΑ, εκεί που προσβάλουν συνανθρώπους μας!

Την απαξίωση και τη χλεύη αντιμετωπίζουν όσοι έχουν την ανάγκη για στήριξη της Πολιτείας

Must Read

Είναι αναρίθμητα τα περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς από επιτροπές γιατρών στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), που προσβάλουν με τον πλέον αισχρό τρόπο συνανθρώπους μας με σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι μας υμνούμε το ιατρικό προσωπικό, για τον αγώνα που δίνει με την πανδημία, είναι ανήκουστο να συνεχίζουν ορισμένοι γιατροί να παίρνουν στο λαιμό τους συναδέλφους τους με την συμπεριφορά τους.

Το περιστατικό που θα περιγράψουμε συνέβη πριν λίγο διάστημα. Γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο πέρασε από την επιτροπή του ΚΕΠΑ (οι οποίοι δυστυχώς τις περισσότερες φορές συμπεριφέρονται απρεπώς και με δυσπιστία ακόμη και σε… ανάπηρους!). Είχε τα απαραίτητα έγγραφα και ιατρικές γνωματεύσεις για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Εκτός του ότι οι συμμετέχοντες στην επιτροπή την κοιτούσαν με ειρωνεία, του στιλ «τι ήρθες να κάνεις εδώ», ένας από αυτούς ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντάς της «τι κάνεις έτσι για ένα καρκινάκι;», κάνοντας την γυναίκα να ξεσπάσει σε λυγμούς!

Δεν γνωρίζουμε ποιον μπάρμπα στην Κορώνη έχουν όσοι απαρτίζουν τις επιτροπές των ΚΕΠΑ (αν και κάπου πάει το μυαλό μας), αλλά δεν είναι απλή σύμπτωση τα εκατοντάδες ανάλογα περιστατικά σε όλη τη χώρα. Κάτι πολύ σάπιο σέρνεται σε αυτή την ιδιαίτερη υπηρεσία που επιβάλλεται να έχει και ιδιαίτερη συμπεριφορά στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Και επειδή ορισμένοι θα σπεύσουν να πουν για τις αμαρτίες του παρελθόντος, δηλαδή όταν έβγαζαν τυφλούς και ανάπηρους με το κατάλληλο τίμημα, μήπως και για αυτά τα αίσχη δεν έφεραν ευθύνη οι επιτροπές; Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι εκείνοι που έχουν την ανάγκη της Πολιτείας και αντιμετωπίζουν τέτοιες απαξιωτικές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This