Έξαλλοι οι γιατροί με τη μεθόδευση της κυβέρνησης – Σε προσχέδιο η παράταση της επίταξης έως τον Ιούνιο

Οργανώνονται οι γιατροί για να κινηθούν νομικά κατά της κυβέρνησης

Must Read

Στις 22 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση προχωρά σε επιστράτευση 206 ιδιωτών γιατρών, συγκεκριμένων ειδικοτήτων, για έναν μήνα.

Τα φύλλα πορείας επίταξης των 206 υγειονομικών διαβιβάστηκαν στις αστυνομικές διευθύνσεις της Αττικής, προκειμένου οι αστυνομικοί να τα επιδώσουν έως το τέλος της ημέρας με ταυτοπροσωπία ή θυροκόλληση.

Οι γιατροί που επιτάχτηκαν μιλάνε για επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης, για να αποφευχθεί η πραγματική κάλυψη των αναγκών» στα νοσοκομεία. Μάλιστα οι επιταγμένοι ιδιώτες γιατροί δημοσιοποίησαν ψήφισμα, μέσω της σελίδας στο Facebook της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Και σα να μην έφτανε η δύσκολη κατάσταση που περνάμε, με τους γιατρούς να έχουν ξεπεράσει και τα όριά τους, έρχεται τώρα η παράταση της επίταξης έως τον Ιούνιο, η οποία «πέρασε» σε προσχέδιο όπως βλέπετε παρακάτω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γιατροί δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι. Οργανώνονται για να κινηθούν νομικά κατά της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This