Η ηρωίδα που αντιστάθηκε στο τουρκικό προξενείο στοχοποιείται στην Τουρκία!

Αποκλειστική δήλωση στο Newsbreak.gr

Must Read

Στις 30.03.2021 ο θρησκευτικός λειτουργός Έλληνας πολίτης, ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ανάρτησε μια φωτογραφία του στα κοινωνικά δίκτυα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ξάνθης και ενημερώνει ότι έδωσε έγγραφη κατάθεση μετά από μήνυση.

Σε συνέντευξή του αργότερα που έδωσε στην τουρκόφωνη ηλεκτρονική εφημερίδα Birlik, με τίτλο «Δεν λύγισα και δεν θα λυγίσω αυτό αποτελεί μία γνωστή αλήθεια», σε ένα ναρκισσιστικό παραλήρημα υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «…Θυμάστε πως πριν από μερικά χρόνια στη Γλαύκη ένας στρατιώτης είχε πνιγεί. Μας κάλεσαν στην κηδεία του και εμείς πήγαμε. Όμως το ελληνικό κράτος σε εκείνη την κηδεία, μάζεψε εκεί τον δικό του ιμάμη, στρατιώτες μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών, τους 240 ιμάμηδες και ήρθαν εκεί. Και επειδή εκεί δεν εμφανίστηκε από εμάς κάποια αντίθεση, αυτοί με ψέματα θέλησαν να προκαλέσουν ταραχή στον κόσμο.

Ο Ψευδομουφτής

Βγήκε στην εφημερίδα πως δήθεν έσκισαν κάποιοι τη σημαία, δήθεν κάποιοι έδιωξαν τους στρατιώτες, δήθεν υπήρξαν απειλές και δήθεν απειλήθηκε η οικογένεια. Εμείς αμυνόμενοι σε αυτά υποβάλαμε μηνύσεις….Πρόκειται για μία γυναίκα. Αυτή έκανε δηλώσεις περί σκισίματος της σημαίας. Όταν εμείς της κάναμε μήνυση, μας έκανε και αυτή μήνυση. Και υποστηρίζει πως “Με είπαν ρατσίστρια, με είπαν Χρυσαυγίτισα που δεν είμαι” και έτσι μας έκανε μήνυση. Εμείς τα συνηθίσαμε αυτά. Όταν είσαι επικεφαλής κάποιου μειονοτικού φορέα συνεχώς από αυτά που δηλώνεις βγάζουν κάτι. Ο σκοπός τους δεν είναι να αποδείξουν πως αυτά που λέμε είναι λάθος. Αλλά να διασφαλίσουν πως δεν θα μιλάμε η να διασφαλίσουν πως δεν θα ακούγεται η φωνή αυτής της κοινότητας. Εγώ φυσικά δεν λύγισα και δεν θα λυγίσω αυτό αποτελεί μία γνωστή αλήθεια. Δηλαδή ακόμη και αν στο τέλος της ιστορίας υπάρχει η φυλακή ή ο θάνατος εμείς δεν φοβόμαστε…»

Το μυαλό μας αμέσως πήγε στις δηλώσεις που είχε κάνει σε ΜΜΕ της Τουρκίας το Νοέμβριο του 2020 σχετικά με το συμβάν στο ασανσέρ του. Στις δηλώσεις αυτές ο Αχμέτ Μετέ, χαρακτήρισε, συκοφάντησε και εξύβρισε για λίγα λεπτά δημοσιότητας στην Τουρκία, ονομαστικά την Χρύσα Ούτση μάρτυρα κατηγορίας του για τα επεισόδια στην στρατιωτική κηδεία στην Γλαύκη της Ξάνθης, που καταδικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη. Επιχείρησε να την συνδέσει με ένα τυχαίο γεγονός που παρουσίασε στο ασανσέρ της οικοδομής του και ερευνάται από την ελληνική αστυνομία. Την σύνδεσε με ρατσιστικές ενέργειες και πράξεις μίσους, που δεν έχει σχέση και το γνωρίζει, γι΄ αυτό τα απέκρυψε από ΜΜΕ της Ελλάδας. Την στοχοποίησε ως μέλος της ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ και εξήγησε στα Τούρκικα ΜΜΕ ότι οι άλλοι είναι φυλακή, που είναι αυταπόδεικτο ότι η Ούτση δεν είχε σχέση πότε. Αυτό δηλαδή που δεν τόλμησε να πει στην Ελλάδα γιατί οι ομόθρησκοι του και η ελληνική κοινωνία γνωρίζει, τα είπε στην Τουρκία.

Επικοινωνήσαμε με την κυρία Ούτση και μας επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα Ξάνθης. Της ζητήσαμε να κάνει μία δήλωση για αυτά που λέει ο Αχμέτ Μετέ και μας είπε, «Το ότι με κούρασε είναι γεγονός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπω να χρησιμοποιεί το όνομα μου, όπως τον βολεύει, για να εξαπατά τα ΜΜΕ στην Τουρκία και να κατηγορεί την χώρα μου. Όταν στοχοποιείς Έλληνα πολίτη σε ξένο κράτος χωρίς να έχει την δυνατότητα να απαντήσει εκεί, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, συνδέοντας τον με πράξεις μίσους, βάζοντας τον σε όποιο τυχόν κίνδυνο, μη βάζει ως ασπίδα τους συμπατριώτες μου και το “Εμείς” όταν απαντά.. γιατί, για τις δημόσιες δηλώσεις του αποκλειστική ευθύνη έχει μόνο αυτός. Εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει υγεία για τα δικαστήρια…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This