Και τρίτη νεκρή από κορωνοϊό στο Δρομοκαϊτειο!

Must Read

Έντονη ανησυχία σε υγειονομικές αρχές, γιατρούς, νοσηλευτές και συγγενείς, προκαλεί η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στο Δρομοκαϊτειο, όπου κατέληξε από τον φονικό ιό άλλη μια ασθενής, η τρίτη κατά σειρά. 

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, άλλοι τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ πάνω από 70 έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Άλλοι έξι ασθενείς νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα σε νοσοκομεία αναφοράς. Επίσης, τρία ψυχιατρικά τμήματα μετατράπηκαν σε κλινικές κορωνοϊού στις οποίες νοσηλεύονται συνολικά 60 ασθενείς.

Ο κ. Γιαννάκος αναφέρει επίσης ότι οι εργαζόμενοι έκλεισαν συμβολικά την εφημερία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι -όπως υποστηρίζουν- δεν γίνεται σωστή ιχνηλάτηση προσωπικού και ασθενών και δεν μεταφέρονται οι ασθενείς σε ασφαλές περιβάλλον για να νοσηλευθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This