Τρίτη 27/7/2021

Οργή των εμπόρων της Αχαΐας για το στοπ στο άνοιγμα: «Πρωτοφανής εμπαιγμός… Ετοιμαστείτε για τρελά σχέδια»

«Θα χρειαστείτε 30 διμοιρίες και βάλε», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π.!

Οι πρώτες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου των Πατρών για την εισήγηση των λοιμωξιολόγων και την υιοθέτησή της από την κυβέρνηση, να μην ισχύσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 5/4 στην Αχαΐα (και μαζί η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων τα Σ/Κ), είναι γεμάτες οργή.

Διαβάστε ακόμα: Αναστολή του ανοίγματος σε τρεις περιοχές μετά από εισήγηση της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων!

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας με ανάρτησή του κάνει λόγο για «πρωτοφανή εμπαιγμό» και αναφέρει ότι όλοι στην Αχαΐα νιώθουν «για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο lockdown» και καταφέρεται εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης για άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αθήνα: «Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο».

Η ανάρτηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλογου Πάτρας:

Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο.
Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο LockDown.
Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό.
Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο.

«Θα χρειαστείτε 30 διμοιρίες»

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), Γιώργος Βαγενάς, λίγο πριν την οριστικοποίηση της απόφασης, είχε κάνει μια «πύρινη» ανάρτηση, με προειδοποιήσεις…

«Έτσι και αφήσετε την Αχαΐα κλειστή με την πρωτεύουσα που φλέγεται ορθανοικτη….ετοιμαστείτε για τρελά σχέδια .. Θα χρειαστείτε 30 διμοιρίες και βάλε..
10 εβδομάδες λουκέτο..ήδη.. Είστε επικίνδυνοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ