Σταμπουλίδης: Δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια τεστ για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου

Περίεργη αυτή η δήλωση του ΓΓ Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή...

Must Read

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης με τη δήλωσή του ότι «δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια rapid ή self test για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου», δημιουργεί μια σύγχυση ως προς τις κυβερνητικές επιλογές.

Δηλαδή, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα, η κυβέρνηση θα τιμωρεί ένα παιδί (ναι, παιδί για όποιον δεν διάβασε καλά) που δεν θα κάνει το self test και θα του απαγορεύει, όχι μόνο να πάει σχολείο, αλλά και να παρακολουθήσει τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, αλλά για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου δεν είναι υποχρεωτικό; Αν φαίνεται μόνο σε εμάς περίεργο, τότε… πάσο.

Κατά τα άλλα, ο κ. Σταμπολίδης είπε ότι από Δευτέρα θα βγουν και οι απαγορευτικές κορδέλες σε τμήματα των σούπερ μάρκετ και θα μπορούν πλέον να πωλούν όλα τα προϊόντα τους.

Τέλος για την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα (όπου θα επιτρέπονται ωστόσο οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σ/Κ) δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να επανεκκινήσουμε κλάδους που έχουν δείξει ότι δεν επιβαρύνουν, χωρίς να στέλνουμε όμως το μήνυμα ότι έχουν ανοίξει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε όλοι έξω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This