Τρίτη 27/7/2021

Έντονη κίνηση στο λιμάνι Περάματος από επίδοξους εκδρομείς για Σαλαμίνα – Μπλόκο από το Λιμενικό (video)

Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι του Περάματος, από… επίδοξους εκδρομείς που σκόπευαν να περάσουν απέναντι στη Σαλαμίνα για μια μικρή απόδραση.

IMG 2101

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως, είναι ότι ενώ από σήμερα επιτρέπονται ξανά οι διαδημοτικές μετακινήσεις, δεν επιτρέπονται οι θαλάσσιες μετακινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι, εντός Περιφέρειας Αττικής μπορεί κανείς να κινηθεί με αυτοκίνητο προς όποια κατεύθυνση θέλει, να πάει από τα βόρεια στα νότια προάστια, στο Σούνιο, το Λαύριο, την Κερατέα και σε όλες τις περιοχές εντός λεκανοπεδίου, δεν μπορεί ωστόσο να φτάσει σε περιοχές της Περιφέρειας για τις οποίες απαιτείται, είτε μετακίνηση με πλοίο (νησιά Αργοσαρωνικού).

IMG 2108

Το παραπάνω, αναφέρεται ρητά και στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που έχει εκδοθεί για τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα οι έλεγχοι σήμερα στο λιμάνι του Περάματος να είναι εξονυχιστικοί και όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα να καλούνται να κάνουν αναστροφή.

Η αρχική κίνηση που δημιουργήθηκε, προκάλεσε σύγχυση και στο ίδιο το Λιμενικό, το οποίο και επικοινώνησε με το Υπουργείο Ναυτιλίας για να επιβεβαιώσει ότι δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις και λόγω του «αλαλούμ» που δημιουργήθηκε αναμένεται εντός της ημέρας σχετική διευκρίνηση από το υπουργείο για τις θαλάσσιες μετακινήσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ