Σεισμός τώρα στην Κρήτη

Must Read

Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.58 σήμερα στην Κρήτη και έγινε αισθητή στο Ηράκλειο!

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 66 χιλιόμετρα, βόρεια του Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Παπαδόπουλο «ο σεισμός ήταν ενδιάμεσου βάθους με εστιακό βάθος 55 χιλιόμετρα και «αυτοί οι σεισμοί είναι κατά κανόνα μεμονωμένοι και δεν αναμένουμε κατά πασά πιθανότητα μετασεισμούς».

Ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαγουδάκης, ανέφερε πως καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν δέχτηκε την οποιαδήποτε κλήση μετά το πέρας του σεισμού.

Στον σεισμό στην Κρήτη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκε και ο Ευθύμης Λέκκας, εκτιμώντας ότι «δεν θα έχουμε πλούσια μετασεισμική ακολουθία».

Τέλος σύμφωνα με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης Αρχιπύραρχο Νικόλαο Λαγουδάκη, καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς δε δέχτηκε την οποιαδήποτε κλήση μετά το πέρας του σεισμού. Ενημέρωσε παράλληλα το ΑΠΕ ΜΠΕ πως η Π.Υ. βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για τυχόν πυρκαγιά, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου για την Πολιτική Προστασία με θέμα την ετοιμότητα για πρόληψη πυρκαγιών και προγραμματισμό δράσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This