Το αεροδρόμιο Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα έξι πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις

Must Read

Έξι πτήσεις από ευρωπαϊκές πόλεις υποδέχεται σήμερα, το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», οι περισσότερες που καταγράφηκαν μέσα σε μία μέρα από την έναρξη της θερινής σεζόν των πτήσεων, στις 27 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης, προσγειώνονται τρεις πτήσεις από Γερμανία, δύο της Lufthansa από Μόναχο και Φρανκφούρτη και μια της EasyJet από Βερολίνο, μια πτήση της Transavia από Άμστερνταμ, και δύο της EasyJet από Γενεύη και από Λονδίνο. Για αύριο, Κυριακή είναι προγραμματισμένη μια πτήση της Lufthansa από Μόναχο.

Οι επισκέπτες, που έρχονται στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκο Χαλκιαδάκη, είναι μεμονωμένοι τουρίστες και μένουν σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης ή φιλοξενούνται σε φιλικά τους σπίτια, καθώς τα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

Υπενθυμίζεται, ότι κάθε ταξιδιώτης οφείλει να έρχεται με αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών και με συμπληρωμένο PLF, ενώ για την περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου ισχύουν οι ίδιοι όροι, αλλά και η επιπλέον υποχρέωση του ταξιδιώτη να επιστρέφει στη χώρα του με δεύτερο αρνητικό PCR.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This