Πέμπτη 5/8/2021

Φουρθιώτης και Κουρτάκης ηγούνται στην επικοινωνιακή αντεπίθεση του Κυριάκου

Στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, πλαγιοκοπούν την αντιπολίτευση

Ενώ οι συστημικές εφημερίδες φαίνονται απρόθυμες να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης, προφανώς από την πίεση της κοινωνίας που έχει κουραστεί λόγω της συνεχούς πίεσης και των αποτυχημένων επιλογών, ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Γιάννης Κουρτάκης χτυπούν και αυτή την Κυριακή δίνοντας επικοινωνιακή ανάσα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε υπουργούς που φαίνεται να συγκεντρώνουν τα πυρά της αντιπολίτευσης

Δύο νεόι εκδότες που διαθέτουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να βγουν μπροστά όταν οι άλλοι κάνουν πίσω. Ίδια θεματολογία με διαφορετική αξιολόγηση, χωρίς αστερίσκους.
Τα Παραπολιτικά χτυπούν τον Παππά στο πρωτοσέλιδο, ενώ τα Αποκαλυπτικά έχουν πάλι αναφορά στο πρωτοσέλιδο. Ενώ τον Κώστα Χατζηδάκη ο οποίος περνά δύσκολες ώρες μετά τις καταγγελίες Βρούτση, τον στηρίζουν και οι δύο, ο Φουρθιώτης στο κύριο θέμα, ενώ ο Κουρτάκης πάλι πρωτοσέλιδο.

Θυμίζουν πραγματικά καλοκουρδισμένη ορχήστρα, έναν επικοινωνιακό στρατό στο πλευρό της κυβέρνησης. Στα δύσκολα, όχι στα εύκολα.

Είναι εξαιρετικά τυχερός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει τέτοια στήριξη, την οποία δεν είχαν πολλοί προκάτοχοί του.

25FEEADC E52B 4AF7 B6C5 9DA0E71D9121

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ