Διώρυγα Κορίνθου: Τρεις μήνες κλειστή αλλά τα κανάλια μούγκα!

Το κράτος έχει καταρρεύσει!

Must Read

Επί τρεις μήνες η διώρυγα της Κορίνθου παραμένει κλειστή. Και όμως, αυτό το μείζον θέμα που θα έπρεπε να παίζει στα δελτία ειδήσεων, αποκρύπτεται τεχνηέντως! Μιλάμε για την πλήρη κατάρρευση του κράτους, και φυσικά της δημοσιογραφίας, την ίδια στιγμή που το θέμα του Σουέζ έπαιζε σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Τώρα έχουμε και την υπόθεση με τους εργαζόμενους που δεν ξέρουν εάν θα πληρωθούν, αλλά ουδείς ασχολείται. Γελοιότητες.

Το πρόβλημα ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου με την κατάρρευση των πρανών που σημειώθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να κλείσει η διώρυγα, καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η διέλευση των πλοίων.

Μέχρι σήμερα λοιπόν η διώρυγα παραμένει κλειστή. Παρά τις τεράστιες συνέπειες για την ελληνική εμπορική ναυτιλία που επιφέρει η διακοπή διέλευσης πλοίων από τη διώρυγα, Το θέμα παραμένει κρυμμένο από την επικαιρότητα. Παρά το ότι είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια στιγμή, εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα της διώρυγας με ορατό τον κίνδυνο της παύσης πληρωμών των 90 εργαζομένων, αφετέρου αυξάνεται το κόστος μεταφοράς εμπορευμάτων και καυσίμων καθώς τα πλοία καλούνται πλέον να κάνουν τον γύρο της Πελοποννήσου αφού είναι αδύνατη η διέλευση από τη διώρυγα. Όνειδος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This