Καταγγελίες κατά του Δασαρχείου και της ΔΕΗ για την πυρκαγιά στο Υμηττό!

Must Read

Ανάμεσα στα… θύματα της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε δασική έκταση τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Η φωτιά στον Υμηττό πλησίασε αρκετά τις κεραίες που υπάρχουν στην κορυφή του βουνού, ενώ μερικές εξ αυτών παραδόθηκαν στις φλόγες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στο σήμα τους. Οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στον Υμηττό, ωστόσο, έπαθαν κάτι παραπάνω απ’ αυτό. Υπέστησαν τεράστιες ζημιές, ενώ ο διευθυντής του σταθμού, Δημήτρης Ψεματίκας, με μήνυμά του στο facebook επιρρίπτει ευθύνες στο τοπικό Δασαρχείο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από τη φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή.

Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς.

Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου προς το παρόν, καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πάνω από 3 μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κάνουμε ότι χρειάζεται, για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι κοντά σας το συντομότερο δυνατόν.

Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό

Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Προχωράμε».

Καταγγελία για την έναρξη της πυρκαγιάς από καλώδιο της ΔΕΗ

Στο μεταξύ, μια παράξενη καταγγελία σχετικά με το ξεκίνημα της πυρκαγιάς ήρθε στο φως… Ένα καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο φαίνεται να έπεσε πάνω σε ξύλινο παράπηγμα επί της οδού Προσηλίου, «ευθύνεται» για την παρολίγον τραγωδία στον Υμηττό, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη σε γνωστή ιστοσελίδα.

Ο κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει πως το παράπηγμα τυλίχτηκε στις φλόγες και από εκεί ακριβώς ξεκίνησαν όλα.

Η καταγγελία αυτή συνδυάζεται και με τις εκρήξεις που άκουσαν άλλοι κάτοικοι της περιοχής και αμέσως μετά είδαν να ξεπηδούν οι φλόγες.

Τα αίτια της φωτιάς ήδη διερευνώνται από την αρμόδια υπηρεσία της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This