Θλίψη! Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος! (video)

Must Read

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από κορωνοϊό άφησε ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70, ο Λευτέρης Μυτιληναίος.

Η κηδεία του ταλαντούχου καλλιτέχνη που έφυγε σε ηλικία 75 ετών έγινε, χθες, στο Βέλο Κορινθίας. 

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Απριλίου του 1946, κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από το τάλεντ σόου «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, ενώ η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ο ερμηνευτής, ωστόσο, που αποθέωσε με τη φωνή του τον έρωτα, επέλεξε να βάλει την καριέρα του σε δεύτερη μοίρα, όταν άρχισαν να τον ενοχλούν το ξενύχτι και οι περίεργες καταστάσεις της νύχτας.

https://youtu.be/eRmNxhDFKLs

«Μπορεί να ήμουν τεμπελάκος. Δεν μου άρεσε και το ξενύχτι. Ήθελα να κοιμάμαι στις δύο κι όχι στις έξι τα ξημερώματα να βλέπω τους σκουπιδιάρηδες να βαράνε τα καρότσια» είχε πει στην εφημερίδα Espresso, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μετάνιωσε για τη μακροχρόνια αποχή του από το επάγγελμα: «Έκανα τεράστια λάθη. Δεν έπρεπε να τα παρατήσω. Δεν σεβάστηκα την καριέρα μου. Ήμουνα τζόρας, μια μέρα τρελάθηκα και είπα πως δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται η δουλειά.»

Τα τελευταία χρόνια διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου και είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This