Ανοίγουν τα Λύκεια τη Δευτέρα – Τι εισηγήθηκαν οι ειδικοί και ποιοι διαφώνησαν

Η εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων... επιβεβαίωσε τις εξαγγελίες της κυβέρνησης - Αρνητικός ο Τσιόδρας

Must Read

Να επιστρέψουν στα θρανία τους από Δευτέρα οι μαθητές των Λυκείων εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στη σημερινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα διαφωνιών καθώς οι πολλοί επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Σωτήρης Τσιόδρας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την επιδημιολογική αύξηση που μπορεί να επιφέρει αυτή η απόφαση, τη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας έχουν «παραλύσει» και λειτουργούν σε συνθήκες «πολέμου».

Oι διαφωνίες

Οι ειδικοί διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να ανοίξουν όλες οι τάξεις των Λυκείων ή μόνο η Γ’ Λυκείου η οποία ετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Επιπλέον, μέλη της Επιτροπής εισηγήθηκαν ότι είναι αναγκαίο να παραμείνουν κλειστές όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» όπως η Θεσσαλονίκη, η Αχαΐα και η Κοζάνη.

Παρά τις έντονες συστάσεις και τις προειδοποιήσεις από επτά μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων να μην ανοίξουν τα Λύκεια αυτή την εβδομάδα, η τελική εισήγηση έδωσε το «πράσινο φως» επιβεβαιώνοντας τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις στις 12 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This