Τρίτη 11/5/2021

Μαύρα μαντάτα στέλνουν στην Ελλάδα μέχρι και τα… άστρα!

Το επόμενο δεκαπεντάμηνο παίρνει «φωτιά» το πολιτικό σκηνικό, ενώ έρχεται και... ανάφλεξη στο Αιγαίο!

Δύσκολη χρονιά το 2021 και μέχρι και τα άστρα μας στέλνουν μαύρα μαντάτα! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται στο astrology.gr ο Γιάννης Ριζόπουλος, που έχει ήδη συμπληρώσει τρεις δεκαετίες αστρολογικής έρευνας και διδασκαλίας και έχει στο ενεργητικό του μια πληθώρα άρθρων στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, ενώ ειδικεύεται στην Ψυχολογική και την Κοσμική-Πολιτική Αστρολογία.

Όπως λοιπόν γράφει: «Για την Ελλάδα, ο νέος συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας που ξεκίνησε στις 7 Απριλίου, σηματοδοτεί μια δεκαπεντάμηνη περίοδο, κατά την διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνει «του Κουτρούλη ο γάμος» στο πολιτικό σκηνικό, με «πραξικοπηματικές» ενέργειες και τις εξελίξεις να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο, εκλογικές και μη…

Εννοείται δε, πώς δεν θα λείψουν και οι παραπλανητικές ενέργειες, ούτε όμως και το «ξεσκέπασμα» δόλιων πρακτικώνΕπιπλέον, οι πολίτες της χώρας δείχνουν… ανίκανοι να αντέξουν κι άλλα περιοριστικά μέτρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Προμηνύεται ωστόσο και μια «ανάφλεξη» στο Αιγαίο κι εδώ είναι που αρχίζουν τα… πιο δύσκολα, ανεξάρτητα με το πώς θα φανούν τα πράγματα σε επικοινωνιακό επίπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ