«Προσπάθησα να τον βοηθήσω» – Τι λέει ο Αλβανός που τράβηξε τον αναπνευστήρα του 76χρονου (video)

«Δεν άντεξα άλλο, ήταν αλκοολικός» λέει η πρώην σύζυγός του

Must Read

Αρνείται τα πάντα ο 60χρονος Αλβανός που κατηγορείται για το πρωτοφανές έγκλημα μέσα στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 60χρονος που είναι γνώριμος στις Αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια σε άτομο που έπασχε από νοητική στέρηση, τράβηξε τον αναπνευστήρα του 76χρονου ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο διπλανό κρεβάτι, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τις αρχές, στον αναπνευστήρα του ηλικιωμένου, βρέθηκαν τα αποτυπώματα του 60χρονου Αλβανού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο ίδιος παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο Αλβανός υποστηρίζει ότι εκείνος δεν σχετίζεται με τον θάνατο του ηλικιωμένου, απεναντίας, όπως λέει δεν μπορούσε να κουνηθεί από το κρεβάτι: «ποια καλώδια; εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι» απάντησε στην ερώτηση για το πείραξε εκείνος τα καλώδια του μηχανήματος.

Στην ερώτηση για το αν τον ενοχλούσε ο θόρυβος, ο φερόμενος δράστης απάντησε: «Όχι βρε μάνα μου, εγώ προσπαθούσα να τον βοηθήσω, αλλά πονούσα και δεν μπορούσε να σηκωθώ από το κρεβάτι. Θα μας κάνουν και δολοφόνους τώρα;»

Αλκοολικός και βίαιος

Στην εκπομπή μίλησε και η εν διαστάσει σύζυγος του 60χρονου Αλβανού η οποία δήλωσε ότι ο πρώην άντρας της δεν είπε τίποτα για το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρε η ίδια αναγκάστηκε να τον χωρίσει γιατί δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα γεγονός ότι ήταν αλκοολικός και είχε βίαια ξεσπάσματα. «Δεν άντεξα άλλο» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η κόρη του ζευγαριού δεν έχει πλέον επαφή με τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This