Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στη Γαύδο – Εγκλωβίστηκε μια γυναίκα

Αναμένεται η συμβολή της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό της

Must Read

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Γαύδο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνδρας και μία γυναίκα, ωστόσο ο άνδρας πρόλαβε να πεταχτεί έξω από το όχημα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, με ελαφρά τραύματα. Η γυναίκα παραμένει εγκλωβισμένη.

«Είμαστε σε αναμονή καθώς περιμένουμε να σηκωθεί το ελικόπτερο που θα μεταφέρει την δύναμη της ΕΜΑΚ στο νησί. Δεν έχουμε εικόνα για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον γκρεμό. Μαζί της στο σημείο είναι δύο άτομα», δήλωσε η δήμαρχος της Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη.

Αυτήν την ώρα, το αίτημα για την συνδρομή του ελικοπτέρου έχει ήδη κατατεθεί και οι άνδρες της ΕΜΑΚ είναι έτοιμοι να σπεύσουν για βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This