Πέθανε ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου – «Είναι άδικο να ζω εγώ και όχι ο Άλκης»

«Έσβησε» από ανακοπή καρδιάς - Η αυτοβιογραφική ταινία «Η ζωή μου με τον Άλκη» που άφησε εποχή

Must Read

Θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Άλκη Κολλάτου, γιου του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου. Ο Άλκης «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 44 του χρόνια.

Το τραγικό γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης» έγραψε ο πονεμένος πατέρας που δεν μπόρεσε να είναι κοντά του τις τελευταίες του στιγμές.

Ο Άλκης έγινε γνωστός από την συγκλονιστική αυτοβιογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος το 1988 με τίτλο «Η ζωή με τον Άλκη», σε μια εποχή που η κοινωνία είχε παλαιωμένες και λανθασμένες αντιλήψεις για τα άτομα που γεννήθηκαν με αυτισμό. Στην ταινία που άφησε εποχή, τον Άλκη υποδύθηκε ο μικρότερος αδελφός του, ο Αλέξανδρος ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε για την ερμηνεία του από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Λοιπόν, ο γνωστός σκηνοθέτης που είχε χάσει την γυναίκα του επειδή έδωσε τέλος στη ζωή της, είχε αναφέρει ότι η σύζυγός του είχε ενοχές που γεννήθηκε αυτιστικός ο Άλκης.

Ο ίδιος μάλιστα είχε τονίσει την αγάπη που έτρεφαν τα αδέρφια του Άλκη για τον ίδιο αλλά και την ευθύνη που αισθάνονταν απέναντί του να τον προσέχουν και να τον φροντίζουν, όταν ο πατέρας τους πεθάνει. Η μοίρα όμως δυστυχώς τα έφερε αλλιώς.

Καλό ταξίδι Άλκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This