Σάββατο 8/5/2021

«Tι να το κάνω το φιαλίδιο;» λέει ο ντελιβεράς που κατηγορείται για κλοπή εμβολίων (video)

Ο ίδιος δηλώνει εξιλαστήριο θύμα - «Είμαι οικογενειάρχης και δουλεύω για το μεροκάματο»

Aρνείται τα πάντα ο ντελιβεράς που συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μια ένα φιαλίδιο με 5 δόσεις εμβολίου της Pfizer μέσα από εμβολιαστικό κέντρο.

Δύο νοσηλεύτριες στις οποίες παρέδωσε καφέ την περασμένη Τρίτη ο 45χρονος ντελιβεράς κατήγγειλαν ότι τους έπιασε την κουβέντα και τους έκλεψε ένα φιαλίδιο που ήταν πάνω στο γραφείο. Σύμφωνα με τις νοσηλεύτριες το φιαλίδιο εξαφανίστηκε και ο 45χρονος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στον συγκεκριμένο χώρο πριν χαθεί το φιαλίδιο.

Από πλευράς του, ο ντελιβεράς που αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγούν: «Τι να το κάνω να πάρω ένα φιαλίδιο να βάλω το όνομά μου την οικογένειά μου σε μία διαδικασία για να κάνω ένα παιχνίδι. Είμαι 45 χρονών και δεν είμαι για τέτοια παιχνίδια» δήλωσε μιλώντας στο LiveNews.

«Βρήκανε έναν άνθρωπο σαν εξιλαστήριο θύμα»

«Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αυτά είναι. Συγνώμη που σας το λέω. Nα το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε τον παίχτη. Εγώ θεωρώ ότι βρήκανε έναν άνθρωπο σαν εξιλαστήριο θύμα, τον φτωχό νελιβερά για να καλύψουν δικά τους πράγματα. Ποιος θα πληρώσει τη νύφη; Ο φτωχός» πρόσθεσε και ισχυρίζεται μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά: «Ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου» λέει ο 45χρονος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ