Πάσχα χωρίς κατσίκια και αρνιά – Παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις στα κρεοπωλεία (video)

Έχουν αρχίσει ήδη παραγγελίες!

Must Read

Σε λιγότερο από μήνα έχουμε Πάσχα και οι παραγγελίες για αρνιά και κατσίκια έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις αμνοεριφίων στα κρεοπωλεία των μεγάλων αστικών κέντρων.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι παράγοντες της αγοράς, οι ελλείψεις παρατηρούνται κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το Πάσχα των καθολικών έπεφτε νωρίτερα από το Πάσχα της Ελλάδας. Επομένως οι εισαγωγές που έγιναν φέτος ήταν περιορισμένες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη έλλειψη.

Γι’ αυτό το λόγο οι τιμές αναμένονται να σημειώσουν αύξηση. Παρόλα αυτά προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο το παράνομο ελληνοποιήσεων οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This