Νεκροί δύο εργάτες σε Ατμοηλεκτρικό Σταθμό της ΔΕΗ

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν εργαζόμενοι αλλά και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετά το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε δύο τεχνίτες στην Κοζάνη.

Ένας Έλληνας 45 και ένας Βούλγαρος 42 ετών έχασαν τη ζωή τους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ όπου εργάζονταν, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσαν από τον πύργο ψύξης με υψόμετρο 108 μέτρα.

Οι τεχνίτες που εργάζονταν σε καλάθια που κρέμονταν από συρματόσχοινα βρέθηκαν νεκροί ο ένας στο έδαφος και ο άλλος να αιωρείται από τα σχοινιά, σύμφωνα με το kozanimedia.gr. Οι άτυχοι εργαζόμενοι δούλευαν σε υπεργολαβική τεχνική εταιρεία, στο έργο κατασκευής της μονάδας αποθείωσης του ατμοηλεκτρικού σταθμού, που είχε αναλάβει ελληνική εταιρεία.

Tι δήλωσε ο διευθυντής του εργοστασίο

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ Βασίλης Τσίγκας, η εταιρεία και οι εργαζόμενοι διαθέτουν εμπειρία και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την εκτέλεση του έργου. Σημείωσε δε, ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν ολοκληρώσει το φθινόπωρο τις εργασίες στον μισό πύργο ψύξης, αλλά σταμάτησαν λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, για να συνεχίσουν την άνοιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This