Ανήλικα κορίτσια «σαγήνευσαν» τουρίστα και τον έκλεψαν!

Must Read

Δον Ζουάν ένιωσε για λίγο ένας 25χρονος τουρίστας στον Λαγανά Ζακύνθου, που θεώρησε ότι τα ανήλικα κορίτσια που τον περικύκλωσαν ξημερώματα έπεσαν… θύματα της γοητείας του. Η ψευδαίσθησή του, όμως, κράτησε πολύ λίγο. Πολύ σύντομα, ο αθώος νεαρός διαπίστωσε πως η πρόθεσή τους δεν ήταν… ερωτική.

Ο αλλοδαπός παραθεριστής βρέθηκε περικυκλωμένος από πέντε δροσερά κορίτσια, που του έκαναν επίθεση… αγάπης μέσα στο ξημέρωμα. Όταν τον άφησαν ξαφνικά στα «κρύα του λουτρού», εκείνος έβαλε το χέρι στην τσέπη και διαπίστωσε ότι τα 135 ευρώ, που είχε μαζί του, είχαν κάνει φτερά!

Έτσι, έτρεξε στην αστυνομία, για να καταγγείλει την κλοπή.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες βάσει των περιγραφών του και δεν άργησαν να εντοπίσουν στην κεντρική οδό του Λαγανά τις πέντε κοπέλες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικες!

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 15 και 19 και οι τρεις αλλοδαπές 14, 15 και 16 χρόνων συνελήφθησαν, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 25χρονο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This