Τραγωδία! Σκοτώθηκε ο 17χρονος ανιψιός του Θάνου Ανεστόπουλου

Ι.Χ. παρέσυρε και σκότωσε τον Χαράλαμπο Ανεστόπουλο

Must Read

Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος ανιψιός του Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή του εμβληματικού συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα».

Πριν προλάβει ακόμα να γνωρίσει την ζωή, ο ταλαντούχος Χαράλαμπος Ανεστόπουλος που λάτρευε τη μουσική και ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του θείου του που έφυγε νικημένος από καρκίνο το 2016, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Ο Χαράλαμπος Ανεστόπουλος παρασύρθηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του, από διερχόμενο όχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που τον παρέσυρε έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο 17χρονο αγόρι το οποίο επέστρεφε στο σπίτι του μετά από βόλτα με τους φίλους του.

Ο 17χρονος Χαράλαμπος έχοντας ως πρότυπο τον θείο του που άφησε το στίγμα του στην ελληνική μουσική, ονειρευόταν να κάνει την δική του καριέρα στον χώρο. Από τα 11 του χρόνια, έπαιζε μουσική και έγραφε στίχους. Μάλιστα είχε επιλέξει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Stuck» γιατί ήταν «κολλημένος» με την μουσική και το τραγούδι. Δυστυχώς η μοίρα του επεφύλασσε το πιο σκληρό της πρόσωπο και δεν του επέτρεψε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο νεαρός Χαράλαμπος άφησε πίσω του ένα σημαντικό έργο στη μουσική, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ακούστε μερικά από τα τραγούδια που έγραψε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This