ΕΑΣ Υμηττού: Καταγγελία για εκδικητική μετακίνηση εργαζομένων

Μέλη που πρωτοστάτησαν στις αντιδράσεις την ημέρα της κυβερνητικής φιέστας με την παρουσία του πρωθυπουργού, υποχρεώθηκαν σε μετάθεση στη Μάνδρα Αττικής.

Must Read

Την εκδικητική… εξορία εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού, που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τη μεταφορά της εταιρίας και τη μετεγκατάσταση επτά υπουργείων στους χώρους του εργοστασίου, καταγγέλλουν συνδικαλιστικές οργανώσεις και κόμματα της αντιπολίτευσης

Όπως έγινε γνωστό, δύο από τα πλέον δραστήρια μέλη του σωματείου εργαζομένων, τα οποία πρωτοστάτησαν στις αντιδράσεις και μετείχαν στις κινητοποιήσεις κατά την ημέρα της κυβερνητικής φιέστας με την παρουσία του πρωθυπουργού, υποχρεώθηκαν σε μετάθεση στη Μάνδρα Αττικής.

Πρόκειται για τον ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου (ΠΟΕΜ), μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού και τον αναπληρωτή πρόεδρο του συμβουλίου εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού, ενώ ο άλλος είναι γραμματέας του συμβουλίου εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, με την οποία «καταδικάζει την απαράδεκτη τακτική της Διοίκησης των ΕΑΣ Υμηττού να προσπαθεί να φιμώσει τη φωνή των εργαζομένων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Η διορισμένη από τη Ν.Δ. διοίκηση των ΕΑΣ παρανομεί, εξαντλώντας την εκδικητικότητά της προς τους εργαζομένους και τη συνδικαλιστική τους ηγεσία. Το γεγονός ότι τους ανακοινώθηκε απλώς ότι Δευτέρα πρωί, ύστερα από 25-35 χρόνια εργασίας τους στον Υμηττό, παρουσιάζονται στη Μάνδρα, χωρίς τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και παρακάμπτοντας κάθε προβλεπόμενη συνδικαλιστική προστασία, ξεπερνά κάθε όριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This