Ιωάννινα: Οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου έσωσαν γυναίκα στην λίμνη Παμβώτιδα!

Must Read

Φύλακα άγγελο τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων είχε μια γυναίκα, η οποία λίγο έλλειψε να χάσει την ζωή της από πνιγμό, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε στα νερά της λίμνης Παμβώτιδας.

Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή περνούσε με το ποδήλατό του από το σημείο, στο ύψος της πλατείας Μαβίλη, ο προπονητής Βασίλης Ευθυμίου, επιβλέποντας τους αθλητές του. Αμέσως επιχείρησε  να τη βοηθήσει, ενώ κάλεσε τηλεφωνικά και τονέτερο προπονητή του Ομίλου Φώτη Λιόντο που εκείνη την ώρα βρισκόταν με το φουσκωτό του στη λίμνη παρέα με την Αγγελική Γκρέμου, οι οποίοι έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, η γυναίκα που μέχρι τη στιγμή εκείνη επέπλεε ξαφνικά βούλιαξε και ο κ. Λιόντος αναγκάστηκε να βουτήξει στα νερά. Τελικά την έπιασε και την ανέσυρε ημιλιπόθυμη και σε κατάσταση σοκ στην ακτή.

Από τους προπονητές του Ομίλου και πολίτες που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την Πλατεία Μαβίλη κλήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την γυναίκα στο εφημερεύον Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με σχετική ανακοίνωση συνεχάρη τους προπονητές Φώτη Λιόντο, Βασίλη Ευθυμίου και Γιάννη Τσίλη για το γεγονός ότι χάρη στην καίρια παρέμβασή τους και την αυτοθυσία που έδειξαν, έσωσαν τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This