Απίστευτη καταγγελία: Φαντάροι «βγάζουν» τις εκκρεμείς συντάξεις!

Oι κυβερνήσεις κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην βγαίνουν συντάξεις, υποστηρίζει o Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων

Must Read

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί… φαντάρους για να βγάζουν συντάξεις, με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα, προχώρησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων (ΕΤΕΑΕΠ – ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – ΤΑΥΤΕΚΩ).

Όπως επισημαίνεται, η διοίκηση του ΕΦΚΑ εγκατέστησε στην Α’ Διεύθυνση Συντάξεων του Δημοσίου 19 στρατιωτικούς (δύο μόνιμοι και 17 στρατιώτες), προκειμένου να βοηθήσουν στην εκκαθάριση του τεράστιου «στοκ» των 400.000 εκκρεμών συντάξεων.

Αντί να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό, που έχει μειωθεί κατά 40% την τελευταία τριετία, αναθέτει σε στρατευμένους αρμοδιότητες που απαιτούν μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, τις οποίες αδιαμφισβήτητα δεν διαθέτουν.

Επιπλέον, ο σύλλογος σημειώνει: «Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι απολύονται σε δύο με τρεις μήνες, δεν προλαβαίνουν να μάθουν και θα “απασχολούν” και τους συναδέλφους να τους εκπαιδεύσουν». Παράλληλα, προσθέτει ότι μια άλλη ομάδα από φαντάρους πήγε στον Πειραιά, αρχικά στο τ. ΙΚΑ και στη συνέχεια στο ΝΑΤ, υποτίθεται για να συνδράμει στην έκδοση των συντάξεων των ναυτικών.

Δυσφημούν τη δημόσια ασφάλιση προς όφελος της ιδιωτικής

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, «οι κυβερνήσεις ΔΕΝ θέλουν να βγαίνουν συντάξεις και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δυσκολεύουν τις εργασιακές μας συνθήκες, ώστε να ΜΗΝ μπορούμε να βγάζουμε συντάξεις, γιατί έτσι επιτυγχάνουν, αφενός, να δυσφημούν τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση και τους υπαλλήλους στα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να διαφημίζουν την ιδιωτική ασφάλιση και τους ιδιώτες και αφετέρου, να δημιουργούν πλασματικά αποθεματικά στα Ταμεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This