Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Ιάσονα (video)

Καρέ καρέ η σφοδρή σύγκρουση και οι αντιδράσεις των μαρτύρων

Must Read

Το φως στη δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο υψηλής ανάλυσης το οποίο καταγράφει καρέ καρέ το σοκαριστικό ατύχημα με το υπηρεσιακό όχημα που «έκοψε» τον δρόμο και το νήμα της ζωής του Ιάσονα, έξω από τη Βουλή.

Στο βίντεο διακρίνεται το υπηρεσιακό όχημα που ανήκει στην Ντόρα Μπακογιάννη, να στρίβει παράνομα κόβοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, τα οποία κινούνται με πράσινο. Το ταξί φαίνεται να φρενάρει όμως ο 24χρονος νέος δεν πρόλαβε να σταματήσει και πέφτει πάνω στο υπηρεσιακό.

Το σώμα του Ιάσονα εκσφενδονίζεται και το κράνος του πετάγεται μακριά μετά την πρόσκρουση. Σε κατάσταση σοκ οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ μερικοί από τους έξι μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο φαίνονται να κλείνουν τα μάτια τους από τρόμο.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο συνοδηγός του υπηρεσιακού κατεβαίνει κρατώντας το κεφάλι του και κατευθύνεται στον τραυματισμένο Ιάσονα. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από τη Βουλή. Δυόμισι λεπτά αργότερα το όχημα μπαίνει μέσα στη Βουλή.

Θα υπάρξει άραγε δικαίωση για την οικογένεια αυτού του νέου που αναζητά ακόμα απαντήσεις;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This